FAM – Energii regenerabile si Fizioterapie

Centura lombara cu turmalina si infrarosu

Centura contine pe fata 84 pietre turmalina maro-gri si pe spate 28 pietre turmalina. Pietrele de pe spatele centurii sunt acoperite cu o husa textila.

Ajustarea temperaturii (intre 30-60 C.) si timpului precum si afisarea lor se fac cu telecomanda.
Centura lombara are rol antidurere si e antireumatica actionand pe baza de emisie de ioni negativi sub actiunea IFR asupra cristalelor de turmalina.
MOD DE FOLOSIRE
Centura se aplică la nivelul zonei lombare. Centura poate fi plasată de-a lungul coloanei vertebrale, caz în care este necesar să fiţi întinşi la orizontală pentru a asigura aderenţa centurii la piele. De regulă, după aproximativ 10 minute apare o senzaţie evidentă de încălzire la nivelul contactului cu tegumentele zonei.
Utilizare: se fixează pe piele în locul unde este resimţită durerea. În mod obişnuit după aproximativ 10-15 minute, circulaţia sangvină din zonă se îmbunătăţeşte şi zona respectivă începe să se încălzească. Timpul de aplicare este de 10-90 de minute de 2 ori pe zi.
Unele persoane pot constata că au o sensibilitate mai accentuată, motiv pentru care, dacă vă aflaţi printre aceştia se recomandă să folositi dispozitivele cu turmalină în limita tolerabilităţii proprii.

Pret: 600 RON