FAM – Energii regenerabile si Fizioterapie

Masa inversie

Descriere produs Aceasta masa este unul din cele mai eficiente mijloace de intretinere dupa traumatisme ale coloanei vetebrale si totodata de a elimina durerile de spate. Actioneaza prin decompresia coloanei utilizand gradual greutatea corpului. Reface spatiul intervertebral in caz de protuzie discala.   Detalii produs -Cadru securizat, din oțel durabil – design de triunghi – baza amplă -Bancheta usoară fixată pe o bara reglabila în funcţie de înălţime. Suportă 130 kg. -Bara telescopica ce susţine bancheta şi suportul de prindere la picioare este reglabilă pentru înălţimi până la 2m -Suport din cauciuc elastic pentru călcâie și bureti cu densitate ridicată  pentru așezare confortabilă si sigură a picioarelor -Mânere laterale cu acoperire din plastic non-alunecare pentru ajustarea ușoară și sigură a poziției -Picioare din material plastic pentru prevenirea deteriorării podelei -Sistem de reglare a centrului de greutate -Protecţii pentru lagărul de rotire a banchetei -Cordelină cu rol de reglare a unghiului de înclinare şi de asigurare -Prinderea la picioare se face cu bureţi groşi şi este asigurată cu ajutorul unui buton cu autorevenire -După montaj şi folosire (dacă este cazul) se poate demonta în 2 componente:

  1. cadrul care se rabatează astfel se poate depozita uşor (în lipsa unui spaţiu în care poate rămâne montat pe poziţie)
  2. bancheta cu bara telescopică reglată la minim-

Vă rugăm să rețineți că banca este livrată ca un kit de asamblare și durează aproximativ 10 minute pentru a fi asamblată, în funcție de abilități.    Dimensiuni

  • Înălțimea la setarea cea mai mare dimensiune a corpului: 150cm
  • Adâncime la setarea cea mai mare dimensiune a corpului: 220cm
  • Suprafață de sprijin: 48 x 110 cm (L x H)
  • Pliată: 45 x 76 x 180cm
  • Greutate: 20 kg

SUSPENDAREA in pozitia inversata elimina durerile de spate prin elongarea spatiilor intervertebrale si scade presiunea asupra ligamentelor si terminatiilor nervoase de la nivelul coloanei.

Momentan lipsa stoc

20161213_162826IMG_2679    

Pret: 700 RON

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.