FAM – Energii regenerabile si Fizioterapie

Pat electric cu masaj cu pietre de jad

Pat electric cu masaj cu moxibustie si incalzire cu pietre de jad si MP3

Pret: 1500 EURO

Varianta 1

Cinci programe automate pentru masarea zonei lombare si cervicale inclusiv gamba; un program manual. Include doua proiectoare manuale cu 13 si 5 sfere de jad. Calea de rulare de la partea lombara urmareste curbura coloanei vertebrale. Sistemul de rulare este compus din 7 role de jad pentru partea superioara si alte 4 role pentru picioare. Temperatura este ajustabila intre 40 grade si 70 grade. Partea superioara este inclinabila din telecomanda.

Fiecare rola de jad are posibilitate de miscare pe o bascula care confera independenţa in  ajustarea pe coloana vertebrala.

Are 12 pietre de turmalina pozitionate in punctele energetice de pe coloana.

Efecte benefice piretice; transpiratie si moxibustie. Imbunatatirea circulatiei sangelui si imbunatatirea metabolismului; eliminarea insomniilor.

Face masaj, shiatsu, moxibustie pentru organismul uman, acesta acţionează în toate circuitele organismului, astfel încât poate fi eficient în circulaţia sanguină şi păstrarea sănătăţii.

Efectul termic al moxibustiei are un rol bine definit asupra coloanei vertebrale umane şi asupra muşchilor, ligamentelor si a altor tesuturi moi, rol in a restabili mecanica coloanei vertebrale, ca urmare a unui dezechilibru cauzat de o destabilizare a tonusului muscular, şi in ridicarea muşchilor  şi realizeaza in oase o tensiune , activand funcţia sistemului nervos autonom, descompunand elementele negative, astfel că substanţele nutritive sunt accesate intensiv, sporind astfel rezistenţa la boli. In acelaşi timp, are rolul de a corecta pozitia defectuoasa la nivelul coloanei vertebrale, de a corecta dislocarea articulaţiilor coloanei vertebrale, de a activa nervii, astfel încât organismul sa realizeze o transmisie de informaţii, pentru a reduce sau elimina problemele din alte regiuni ale corpului in care apar disfunctionalitati. Insistand in folosirea patului ca mijloc de intretinere a coloanei puteti realiza o îmbunătăţire treptată a curburii fiziologice a coloanei , şi chiar revenirea completa la normal.

ATENTIE !
Culoarea saltelelor si culoarea si aspectul suportului inferior por diferi de cele din imagini.
In cazul in care culoarea este importanta pentru dvs., va rugam sa ne specificati aceasta in mod expres, pentru a va comunica ce avem pe stoc, si a evita neplacerile la primire.

Este contraindicat persoanelor cu tumori în faza avansata, purtătorilor de pace-maker, femeilor cu osteoporoza avansata. 

Productie China.
Lipsa stoc.

 

Pat pliabil cu masaj cu moxibustie si incalzire cu pietre de jad

Varianta 2 -Lipsa stoc

Pret: 1600 EURO

Pat de masaj pliabil, pentru cabinete de masaj, foarte robust; actionare a caruciorului prin surub. Scaneaza coloana inainte de inceperea procedurii pentru determinarea personalizata a curburii.

Motor electric separat pentru ridicare pe 6 nivele. In acest fel ridicarea rolelor se face in orice punct al coloanei, conform prodedurii de scanare

Partea superioara se poate ridica prin actionarea telecomenzii. Functie de scanare a coloanei.

Caruciorul are 6 pozitii de ridicare: 20mm, 30mm, 40mm, 50mm, 60mm si 65mm (a se vedea ultima imagine), MP3 si difuzoare. Productie China. Garantie 12 luni. Pret 1400euro, TVA inclus.

Varianta 3 -Lipsa stoc

Pret: 1800 EURO

Este varianta anterioara (Varianta 2) dar completata cu masaj la picioare. Nu are casti pentru MP3.

Atentie: garantia paturilor este de 12 luni de la data achizitiei. Daca utilizarea se face in mod/scop comercial (saloane de masaj, etc), garantia este de 6 luni.

In cazul unei defectiuni, procedura de remediere este urmatoarea: se trimite produsul la vanzator, care se obliga la repararea sa in termen de 30 de zile. Toate cheltuielile de transport vor fi suportate de cumparator.

dsc05406b

Scheletul Varianta 1

                                         Varianta 1 Cadru metal culoare alba+lemn

pat

Varianta 1

img_1621b

Varianta 1

8888

Varianta 1 – 7 role la partea lombara

dsc05426b

4 role la partea de la picioare

 6666

Proiectoare externe Varianta 1

img_2511b

Varianta 2

img_2513b

Varianta 2

img_2514b

Varianta 2

img_2515b

Varianta 2 Difuzoare incorporate

img_2518b

Varianta 2 patul in pozitie pliata

img_2519b

Varianta 2 Interoirul patului

img_2521b

Varianta 2

IMG_2523

Varianta 2

6 pozitii ridicare carucior

Varianta 2

 

                                                          Varianta 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.